6 Eylül 2012 Perşembe

Komşunun Karısı Komşuya Kız Görünür

Burada konunun sadece komşu olmadığını, sadece mecazen komşu kelimesinin geçtiğini söylememe sanırım ki gerek yok... Ama gerçekten dosdoğru komşudan da bahsedeceğim.

Bu iş hep böyle olmuştur. Genelde tavuğun, pardon, kadının ne kadar güzel olduğu falan da önemsenmez, sonuçta satın almıyorsunuz, evlenmiyorsunuz. Her yaşın bir fantezisi vardır. Biraz eline yüzüne bakılır olsun, hepten çökmüş olmasın yeterli. Aslında öyle tiplerin bile müşterisi var. Başkasının olsun yeterli :-). Bu aslında sadece erkekler için değil, kadınlar içinde etkili bir faktör. Alınmışsa vardır bir nedeni. Ortadaysa kimse beğenmemiştir...

Şimdiye kadar bende gerçek komşu ile olmadı ama aslında komşu da kiracı değilseniz fantezisinden kaçılması çok da kolay olmayan bir cephe :-) Hele hele komşunun karısı bakımlı, sarışın, endamı yerinde, sub tabiatlı, çeşitli güzel yerlerini ortada bırakan ve asansörde binadaki erkekler ile anında derin sohbetten çekimeyen biriyse kaçınılmaz bir fantezidir. Hani öyle kıro, her gördüğü açıklıkta cinsellik arayan biri değilim. Ama sanırım benim pek de konuşmadığım komşumun güzel karısının beni etkilemiş olduğunu söylememe gerek yok. Çaktırmadan aranıyor gibi kaltak :-). Alacaksın altına, yatağında gacır gacır becereceksin... Ha BDSM işi midir, değil, bana yaramaz...

2 yorum:

  1. haha alınmışsa vardır bir nedeni.... harbiden bak,bazen bir çift görüorum adam taşşş kadın ıyykkk... sonra diyorum ki demekk ki var bir marifeti.... :)))) bdsm işi deil belki ama kaşınıyorsa kaşıyacaksın... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında, prenses, bu sadece karşıcins için degjl, pazardaki patlıcan veya hıyardan, eve otomobile kadar pek çok şey için geçerli.

      Sil