24 Ağustos 2009 Pazartesi

Fantezi: Esir Denizkızı

Denizkızını hazırlama (Bağlama):
Nesnenin göğüsünden alt kısmı çuvala (veya iki üç kat yapılmış çöp torbasına) konulmuş ve ayakta durur durumdayken bantlarla sıkı sıkıya bağlanmış. Diz çevresine ve bel çevresinde çuvalın içinde (eklemler kolaylıkla hareket edemesin ve bu bölümler düz dursun diye) iki tur balonlu naylon veya elyaf dolanmış. Ayaklar iki ana açılmış ve bir çubuğa bantlanarak durabileceği açıklıkta sabitlenmiş. Üst tarafta ise göğüsler çıplak şekilde dışarıda, kollar ve eller serbest.

Böylece nesnemiz güzel bir denizkızı haline getirilmiş olur. Arzu edilirse efendi de mayo denizgözlüğü veya komple dalgıç kıyafeti giyip işe biraz espri katabilir.

Uygulama:
Denizkızının boynuna kilitli bir tasma veya kilitli zincir geçirilir ve ucu ele alınır. Mekanda bir o oda, bir bu oda bu halde elleri yardımı ile sürünmesi sağlanarak gezdirilir ve güzelce yorulur.

Uygun bir yerde bir duvarın dibine kuyruküstü (ayaküstü) dikilir, sırt duvara bakar, önüne bir yorgan gibi yumuşak bir şey serilir. Denizkızı duvara temas ettirilmez, ayakta dengede olması sağlanır. Göğüs uçlarına mandal tutturulur ve mandala bağlı ipler ile hafif öne çekilir, kendi dengede durmaya çalışırken efendi de dengenin tam kaybolacağı pozisyona getirmeye çalışır. Devrilirse kaldırılır tekrar dikilir, kalınan yerden devam edilir. Eğer direniyorsa göğüse ek mandal ilave edilebilir.
Kuyruğunun etrafına balonlu naylon sarılarak üzerine zincir geçirilir ve bu zincir ile yüksek ama sağlam bir yere kuyruğundan asılır (başaşağı). Bu şekilde birkaç resim çektirilir.

Sonra ızgara, tava veya buğulama olmak üzere mutfağa götürülür. Ama en makbulu şiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder