12 Ağustos 2009 Çarşamba

BDSM İçin Güvenli Mekan Bulmak

Türkiye'de BDSM uygulamasının gizli olması gereklidir, bu kesin. Yakalanmayacağınız, kimsenin görmeyeceği, insanların üşüşmeyeceği yer ise aradığınız gizli yerdir. Bazen hafif riskli olması heyecan yaratır ancak normal bir sevişmedeki yakalanmakla BDSM'deki yakalanmak arasında önemli bir fark var: Cinsellik genelde herkesin yaşadığı bir şeydir, biraz sırıtaraktan, tüh yakalandık moduna girerek, belki biraz yüzünüz kızararak karşılayabilirsiniz ama BDSM'yi anlayabileceklerin sayısı çok azdır.

Eğer kimse size gelip gitmiyorsa en uygun yer kendi evinizdir. Tabi BDSM partnerinize güveniyor olmanız koşulu ile...

Tecrübe ile sabit bazı mekanları toparlamaya çalıştım.

Mekanlar, mekanlar, artıları eksileri;

Otel odaları: Çoğunda araç gereç ve yer sınırlıdır, geniş olanaklı fantezi yapmak isterseniz bence şimdiden unutun. Giriş çıkış bir problem, giriş çıkış zamanları bir problem, evlilik cüzdanı sormaları bir problem, gürültü konusundaki sınırlamalarınız bir problem, problem de problem. Ucuzu çok pis, pahalısında ise paranızla rezil olursunuz, sevgili kaçamağı için belki (o da belki) ama bence BDSM'ye hiç uygun değil...

Günlük Kiralık Ev: Eğer ev sahibinin evi ne için tuttuğunuzu anlayacağı gibi davranmazsanız, hikayeniz güzel olursa ve komşuları da rahatsız etmezseniz iyi bir çözüm. Sadece bir günlük kiralık tutmaya kalkınca biraz sorun olabiliyor ama buna uygun bir bahaneniz varsa sorun değil. Tabi bir gece ortadan kaybolmak size sorun yaratmayacaksa, özellikle benim gibi gündüzcü, hatta sabahçı :-) bir partneriniz varsa bu da sorun oluyor. Evi tutmadan önce içinde bulacağınız uygun donanımlar için biraz kafa yormanız gerekebilir, zira sizin ekleyeceğiniz BDSM gereçleri ile uyum içinde olmayabilir.

Araç içi BDSM: Diğerlerinden farklı bir fantezi olmakla birlikte diğerleri ile karşılaştırma açısından öncelikle diğerlerine göre tehlikeli (hareket halinde olunduğundan) olduğunu söylemek lazım. Hem BDSM hem de araç kullanmaya dikkatinizi böldüğünüz ve ikisi de kaçınılmaz olduğu için çok farklıdır. Başlıca artıları; istediğiniz kadar gürültü bağırtı çağırtı yapın kimse duymaz siz doya doya duyarsınız, outdoor hazzını yaşarsınız, araçta bağlama vb için yerler genelde bulunur vs. Başlıca eksileri; kaza yaparsanız tam anlamı ile ölü veya diri madara olursunuz, polis kontrolünde bazı şeyleri açıklamanız mümkün olmayabilir, gözaltına alınıp yine sağ madara olabilirsiniz. En iyi yer ve vakit otoyolun sakin vakitleridir, 50-60 km/h hızla bir şekilde güvenli de olabilir ama ancak bu saatlerde de TIR sürücülerinin kabinlerinin ve aynalarının görüş alanında veya mobese kameralarının görüş alanında olmamanız lazım. Eğer sürücü olarak kendinize güveniyorsanız ve düşük hızda aynı anda BDSM eylemi ve araç kullanma yapabilecekseniz, bir de kamyon şoförü kollayabilecekseniz deneyebilirsiniz.

Bekar evi: Bu mekan türü daha çok genç kitle için geçerli. Eğer yolgeçen hanı haline gelmiş bir bekar evini müdavimlerinin sinema paralarını ödeyerek yalnız başına kullanma olanağınız varsa bu hiç kaçırılmaması gereken bir fırsattır. Bizim gibi moruklara (Tevellüt 1969) ah nerde o günler dedirtir. Bunu yaparken yeter ki bir odayı kullanın (tercihan en donanımlı ve uygun odayı) ve dış kapıyı kilitlemeyi unutmayın, acil durumlarda sevgilinizle sevişiyormuşsunuz ayağına yatabilirsiniz :-), ama aletlerinizi saklamayı unutmayın, yoksa yemeyebilirler...

Issız dağ veya orman evi: Eğer paranız ve zamanınız bolsa bu mekan uygundur. Yalnız bu tür yerler diğer aile fertlerince de bilindiğinden bekar olmayanlar için had safhada tehlikelidir (yakalanma riski nedeniyle).

Asansör: Olsa olsa küçük ve kısa süreli bir fantezi için kullanılabilir, BDSM işleri cinselliğe göre daha fazla zaman alır, bu nedenle asansör pek iyi bir fikir sayılmaz. Diğer bir dezavantajı da en ufak sesinizi bile kontrol etmek zorunda kalmanızdır. Asansörde küçük de olsa bir macera yaşamak için pek kimsenin henüz oturmadığı ama herşeyi ile çalışan binaları tercih edebilirsiniz, durdurduğunuz asansörü biri çekerse diye stop tuşuna basmak için sürekli alarmda olsanız iyi olur.

6 yorum:

  1. bu aralar http://bdsmizmir.com diye kaliteli bi club açılmış bilgisi olan var mı ?

    YanıtlaSil
  2. Ne olduğunu söylemek için bile üyelik dayatan bir site. Böyle dayatmalara prim vermem, bu nedenle beni ilgilendirmedi.

    Club sitesinden çok genel itibarı ile bir dating sitesine benziyor. İzmir duyunca ümitlenmiştim.

    YanıtlaSil
  3. tlf numarası neden isteniyor acaba????düşündürücü.

    YanıtlaSil
  4. Dediğim gibi, aptal bir site... ummuyordum ama halen up'mış :-)

    YanıtlaSil
  5. bana göre kaliteli biryer.
    sabri arkadaşım sen ne dersin bilmem ama en kaliteli site bence.

    bilginize.

    YanıtlaSil
  6. Bu tür sitelerin tamamı çöplüktür. Daha doğrusu türkler o hale getiriyor. Sahte profil, çok sayıda aynı kişiye ait profil, sahipsiz profiller bize özgü. Alt.com a bakın türkçe kısmı onun da aynı. Yazilan kimseden cevap gelmedigi gibi adeta erkek dominant olduğunu söyleyen çok sayıda abaza istilası altında.

    YanıtlaSil