14 Ağustos 2009 Cuma

Fantezi: Yatak altına sıkıştırma

Yatak altı denince iki şey anlaşılıyor tahminimce. Bunlardan biri yatağın gerçekten altı, ayaklı yataklarda alttaki boşluk ki benim fantezi bununla ilgili değil. Çift kişilik yatak ile bazası arasını kastediyorum. Eski yataklar ile bu pek uygun değil, zira yaylar, tahtalar gerçekten tehlikeli, ancak yeni yataklarda baza denilen dahice buluş burada BDSM aracımız oluyor.

Uygulama şu şekilde;
Önce yatağın bazası boşaltılır. Nesnenin elleri ve ayakları bağlanır (eller ve ayaklar iki yana hafifçe açılacak gevşek şekilde, eller arkadan). Nesne bazanın içine sırt üstü yatırılır.

Nesnenin koltuk araları, bacak araları, iki yanı, altı, üstü, yorgan yastık gibi malzemelerle hareket edemeyecek, kapak da tam kapanmayacak şekilde doldurulur. Göğüslerin üst tarafı ve akcigerlerinin bulunduğu bölge nesnenin hava alabilmesi için boş bırakılmalıdır, bu bölge bazanın menteşesinin olduğu tarafa değil, açılıp kapandığı bölüme gelmelidir (güvenlik nedeniyle). Bu şekli ile baza kapağı nesnenin üzerine hafif aralık bırakılır. Bazanın üstüne yavaşça yaylı yatak konulur ve çok yavaş hareketlerle başlangıçta fazla yük vermeden yatağa önce oturulur sonra yatılır. Bu şekilde birkaç dakika kaldıktan sonra baza aralanır, içerideki havaya yelpazelendirerek sirkülasyon yaptırılır, nesnenin durumu sorulur, iyiyse aynısı tekrar tekrar yapılır.

Burada önemli bir nokta nesnenin ağzını bağlamamaktır, bağırmasının duyulmaması hayati sorunlara yol açabilir.

Bir süre sonra nesne bazadan çıkartılır ve başı bazanın dışında kalacak şekilde bazanın üstüne yatırılır, elleri ayakları bazanın kenarlarına bağlanarak sabitlenir, boynunun altına hafif bir destek konur (küçük bir yastık gibi). Nesnenin üzerine yatak indirilir. Yatağın üzerindeki tepecik üzerine yatılarak düzlenmeye çalışılır. Eğer iki kişi ile çalışılıyorsa bu sırada nesneye boğazdan gömme (deepthroat) yapılır, bir kişi ile çalışılıyorsa sıra ile bir yatılır, bir ağızdan beslenir, zevke göre. Bu sürede tokatlama ağzına tükürme, yüzüne tükürme, suratını kirletme ve bukake (muhtemelen sonunda) yapılabilir. Yalnız yerlere veya yatağa sıçratıp zayi etmeyin, ne varsa nesnenin suratında, saçında başında kalmalıdır. Hatta başı arkaya yatık durumdayken ağzına gelirseniz, meninizi nesnenin burnundan bile getirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder