18 Ağustos 2009 Salı

Fantezi: Neden-sonuç masası

Sağlam ayaklı bir salon yemek masası üzerinde geçer bu fantezi. Öncelikle masanın etrafından sandalyeler uzaklaştırılır, onlarla işimiz yok. 20m kadar da halata ihtiyacımız olacak bu fantezi için.

Nesne masanın üzerine çıkartılır ve masa enince sırtüstü yatırılır, nesnenin ayakları masanın bir kenarından aşağı sarkar, başı da diğer yandan sarkıtılabilir ancak bu biçim biraz tehlikeli olacağı için masanın üzerinde kalması da tercih edilebilir. Masanın altından (sadece altından) halatlar şu şekilde bağlanır (Masanın altından görüntü için resme bakınız): Nesnenin ayak bileğine halatın ucu bağlanır, masanın bacağından dolaştırılarak boynunun üstünden (ip çekilince boynunu sıkıştıracak şekilde) geçirilir ve simetrik şekilde masanın diğer ayağından dolaştırılarak diğer bileğine bağlanır. Halatın devamı yine boyundan geçirilip devamında yine masanın altından diğer ayak bileğine bağlanır. Halatların sıkılığı isteğe bağlıdır ancak bunda en iyi ölçüyü nesnenin ne kadar tepkisel olduğu belirleyecektir. Gerekirse oyunun ortasında değiştirilebilir. Nesne çıplak, yarı çıplak veya giyinik olabilir, bu tercihe bağlıdır, oyun süresince de soyulabilir ancak pantolon, etek ve külodu ayaktan çıkarmak mümkün olmayacaktır.

Önemli: Halatı nesnenin boynunda ilmek (volta) olarak dolamayınız, halatın gevşemesi ile boyun derhal serbest kalabilmelidir. İlk refleks bu oyunda sağlık açısından çok önemlidir, zira aşırı refleks gösterilirse bu tehlikelidir, bu durumda sağlık açısından oyuna derhal son verilmelidir. Devam edilecekse öncelikle oyunun neden ve sonuçları konusunda nesnenin şartlanması sağlanmalıdır. Hatta ilk tecrübede nesnenin elleri tamamen serbest olmalıdır ki boynundaki ipler gerdiğinde boynundaki ipleri tutabilsin. İleri safhalarda eller de bağlanabilir. Eğer boyun sıkma tehlikeli görünüyorsa aynı oyun boyun yerine başka uzuv etrafında çevrilmesiyle de yapılabilir (Örn. göğüsler etrafına bağlayıp koltuk altından ipi dolaştırma veya uzatıp vajinanın ortasından g-string gibi geçirerek dolaştırma gibi).

Bu bağlama biçimi ile ayaklar dizin altından serbest olmakla birlikte ayakların ileri veya geri hareketi boynu sıkıştırmaktadır. Nesnenin ayaklarını ne kadar ileri ve ne kadar geri çekebileceği kendi çekeceği acı ile belirlenmektedir.

Oyun şöyle başlar: Nesnenin ayağı usta tarafından ileri geri oynatılıp sonucu görmesi sağlanır. Nesne ayağının altından hafifçe gıdıklanır ve ayağını oynatması sağlanır (eğer nesne ayak altından gıdık alıyorsa, aksi durumda bir iğne ucu ile dürterek de olur), nesne ayağını çekince sıkışan boynu nedeniyle ayağını eski yere getirecektir (buna izin verilmelidir). Bu hareket her iki ayak için tekrarlanır ve nesnenin tepkileri kabul nedeniyle zayıflayınca hatta yok oluncaya kadar sürdürülür. Oyun boyunca nesnenin sağlığı sürekli kontrol edilmelidir. Kabul oluştuğunda (tepkiler zayıfladığında) biraz beklenir ve tekrar edilir, zira kabul unutulabilir, eğer unutulursa tekrar baştan başlanır. Aralıklı etkilere de tepki verilmiyorsa nesne size tam anlamı ile teslim olmuş demektir, istediğinizi yapabilirsiniz.
Bu fantezi denenmemiştir, uygulamanızın getireceği riskler size aittir, uygularken dikkatli olunması önerilir.

2 yorum:

  1. ilginç bir fantazi. kullanılacak halatın yumuşak malzemeden yapılması (ipekli veya pamuklu olabilir) nesnenin boynunun halatın hareketi sırasında tahriş olmasını engelleyeceğini düşünüyorum. acil bir durumda ipi kesmek için bıçak veya makas bulundurulmalı

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz ve katkılarınız için teşekkürler... Belirttiğiniz malzemelerin master'ın standart ekipmanı arasında olması gerektiğini ekleyebilirim.

    YanıtlaSil