10 Haziran 2012 Pazar

Internetteki BDSM Tuzakları (Efendiler için)

Eğer BDSM dating siteleri vb. üzerinden sizden uzakta birinden köleniz olmak için bir davet alırsanız çok dikkatli olun. Öncelikle şunlar varsa;

-Size ilk olarak seksi, malları ortada 3-8 resim gönderiyorsa
- Resimdeki kişi estetik açıdan çok düzgünse, size daha çok bir porn-star mükemmeliyeti izlenimi veriyorsa
- İstediğiniz halde bir şekilde günlük hayatından herhangi bir pozunu göndermiyorsa
- İlk e-mallerinizde dediğinizi aynen tekrarlayıp "tam köle" izlenimi veriyorsa
- Menşei muhtemelen UK ise
- Birkaç e-mail sonra fakirliğinden, sizin full-time köleniz olmak istediğinden söz açılıyorsa
- Yanınıza gelmek için kendisini finanse etmenizi (uçak bileti için para istemek gibi) isterse
- Başka bir sahibi olduğundan, o sahibinden size sözleşme ile geçeceğinden söz ederse

Aşağıdakilerden biri olma olasılığı yüksektir;
- Bilgisayar başında "nerd" denilen tipte para tırtıklayarak kendine yeni ipod alacak sivilceli bir delikanlı
- Bilgisayar başında saçı başı birbirine karışmış, 120 kg ağırlığnda kıllı zenci bir kadın
- Geçimini (veya fazlasını) sizin gibilerin şüpheci olmayanlarından tedarik eden genellikle birden fazla sayıda organize kişi.

Emin değilseniz gönderdiği fotoğraflardan sonra kesinlikle bir günlük hayat resmi isteyin veya çekmesini isteyin. Bu gibi kişiler genellikle reddetmeniz zor estetikte kişilerin giyinik veya çıplak bazı resimleri (kendine de ait olmayan) kullanır. Eğer çıplak resimler ise aynı kişinin giyinik sıradan bir şeklini bulmak onlar için zordur. Eğer giyinik hoş resimler ise bunlar genellikle bir mekanda çekilmişlerdir, başka bir mekanda çekilmişleri ellerinde yoktur. Bu şekilde bir istekten sonra e-mailinize bir cevap gelmemişse anlayın ki üçkağıtçıların tuzağından döndünüz.

Ne olursa olsun, kişisel olarak karşılaşmadıkça (aslında karşılaşsanız bile) herhangi bir para transferi yapmayın, uçak bileti parası vb. göndermeye kalkmayın.

Açıkçası bu konuda ağzım yanmadı ama bu şekilde işlere kalkışanları çok gördüm. Artık bir süre  yazışıp, dalgamı geçip keyif bile yapıyorum. Bir yerde tokat gibi patlatıyorum durumu genellikle :-).

Çok benzer bir durum "Burlgaristan" telefon numarlarından arayıp bir kısmı çok iyi niyetli kişilerin veya beklentili vanilyaların parasını hortumlayan kişi veya şebekeleri genelde hepimiz öğrendik. BDSM konusunda da durumun işleyişi bundan çok farklı değil.

2 yorum:

  1. Eski bir yazı ama okuyacaklara fikir olması açısından tüyo vereyim. Ben bu gibi durumlarda rumuzumun bir bölümünü vücuduna (göbeğine, koluna, vs.) yazıp, fotoğrafını göndermesini istiyorum. Samimi olanlar genelde yapıyor :-)

    YanıtlaSil