28 Nisan 2011 Perşembe

Günlük hayattaki kişilerle fantezi kurmak

Bunu yapmayan var mıdır acaba, kendinize dürüst olun. Size cazip gelecek birtakım kişileri çıplak hayal etmekten, onlarla BDSM'ye kadar varan hayaller kurmak, çevrenize zararınızın sıfır olduğu iç dünyanızda ne kadar da masumdur. Bazıları ise sanki bir belayı defedermiş gibi bu düşünceyi aklından uzaklaştırmaya çalışır. Şeytanın bir oyunudur bu onlara göre.

Ama bana en ilginç gelen bir arkadaşımın gençlik yıllarımda kampüsteki bir kızı düşünerek otuzbir çekmiş olduğu ve bu yüzden utanıp toplu yerlerde kızın yüzüne dahi bakamadığı... Bu da pek normal değil aslında. Anormal olan kendisini suçlu hissetmesi bence.

Konu BDSM olunca iş biraz karışık oluyor, çünkü biliriz ki kim ne kadar inkar ederse etsin, cinsellik her iki türün (normal olanlarının) istediği bir şeydir, hatta mastürbasyonlar bile bazen karşılıklı olabilir. Ancak iş BDSM olunca biraz karışık, yetişkin olup gerçek ilişki olunca hepten karmaşık, çünkü BDSM çok özel bir alan, herkesin hoşlanmayacağı bir şey.

Ancak yine de bana çekici gelen hatunlarla fantezi kurmuşluğum hiç az değildir. Eğer bunu okuyan bir kadınsanız gerçek ismimle bir yerlerde karşılaşılıp BDSM fantezilerime katılmış da olabilirsiniz, kim bilir?

1 yorum: