22 Aralık 2012 Cumartesi

BDSM'nin Yasal Anlaşmalar​ı Üzerine

Şimdi Türkiye'de böyle yasal bir düzenleme mi var? Diyecekler çıkacaktır. Aslında olabilir. Evlilik kurumu Türkiye'de size erkek olarak bu gücü, kullanma yetkisini veriyor. Bitince de kadına bütün gücü veriyor...


Peki bir BDSM çiftinin evlenmesi ne kadar iyi bir fikir? Bugün Melis ile normal düzeyde bir konuşmamız geçti. O güzel aşka inanan biri olarak daimi ve resmi bir efendi bulabileceği konusunda ümidini halen koruyor, bense bundan zaten 15 yıl önce vazgeçmişim aşktan falan. Evliliğim de tam sevgi üzerine zaten, BDSM'yi discreet olarak arıyorum ve yapıyorum, evliliğimde BDSM diye birşey yok. Çünkü BDSM ilişkisinin aynı zamanda çok renkliliğe bağlı olduğunu düşünüyorum.

Eğer koşulları daha net söylenebilseydi bir dominant erkek ile sub kadın arasında, tipik evlilik seremonisinde evlendirme memuru aşağıdaki gibi bir konuşma yapar mıyıdı?

Siz sayın .... Köle; Hayatınız boyunca efendinizin bir dediğini iki etmeyeceğinizi, en isteksiz zamanda bile en anlamsız isteklerine uyacağınızı, verdiği tüm emirleri ve cezaları ne pahasına olursa olsun gık demeden yerine getireceğinizi, eve başka köle getirirse kabul edeceğinizi, diğer köle ile işbirliğinde bulunacağınızı, efendiniz bir otomattan sıkılıp sizi yanlız bıraktığında buna gıkınızı bile çıkarmayacağınızı, iki yıl sonra bir otomat halinde "ben bilmem, beyim bilir" moduna daimi olarak girebileceğinizi kabul ediyor musunuz?

Siz sayın ... Efendi; Bundan sonraki hayatınızda kölenizin her türlü sahiplenilme ihtiyacını gidereceğinizi, yorulmadan etmeden sıkılmadan fiziksel performansınızı köleniz üzerinde bulundururacağnızı, acımadan atlamadan cezalar vereceğinizi, ancak kölenizin kolunu bacağını da koparmayacağınızı kabul ediyor musunuz?


Adınız nedir, ya sizin, şahitler ve davetliler huzurunda bir defa da yüksek sesle tekrarlar mısınız? Dur sapık herif, mikrofonu bırak, biraz bekle dur ah.. (burada neler olduğunu engin hayal gücünüze bırakıyorum).
Ya, 5 yıl sonra;

Sevgilim, körolasıca herif, saçımı süpürge et dedin, ettim, bu mudur? Aylardır güzel sanatsal bir ceza vermiyorsun, milleti eve getirip getirip düdüklüyorsun, bana da prezervatif geçirtiriyorsun sikine.
Bak sevgilim, pis kaltak, öyle yatakta odun gibi durmandan sıkıldım.. Seninki tembellik, ceza mı istiyorsun al bir tanesini suratının ortasına, babana git anlat derdini bir de o geçirsin...


Her BDSM ilişkisi uzun sürece böyle olmayabilir, benimki bir fikir sadece.... Bildiğim şudur ki, evliliklerde aşk bitince iş sevgiye kalır, BDSM'yi aşk gibi düşünürseniz o da geçebilir, hayatta değişmeyen tek şey değişimdir...   Sevgiyle kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder