19 Şubat 2021 Cuma

Anal Terbiye

Bir kadının (normal ölçülerdeki) poposuna bakıp bundan cinsel bir sonuç çıkartmayan bir erkek var mıdır acaba (varsa mesajlayabilir aşağıda)? Neden popo, sonrasında anüs bu kadar cinsellikle ilgili bunu düşünmüşümdür ama çıkartabileceğim doğrudan bir sonuç olmadığından burada yazmak istemiyorum pek, en azından bu başlıkta.

Yaşadığım ve araştırdığıma göre anal ilişki öyle bir ilişki biçimi ki, seven çok seviyor, sevmeyen nefret ediyor. Başka tercihi olmayan gay'ler dışında anal almanın ne gibi bir zevki var ne gibi bir eziyeti var bilmem ancak her tür ilişkide karşı cins tercihimdir.

Bu yazımın konusu bir kölenin anal ilişki ile terbiye edilmesi gibi görünse bile maalesef konu bu değil. Konumuz anal ilişk
iyi bir eziyet olmaktan çıkarabilmek veya ilk anal ilişkide her iki tarafın da dikkat etmeleri gerekenler ile ilgili.

Anal ilişki tecrübesi olmayanlar için ilk ilişkiler sanırım sonrası için önemli bir belirleyici oluyor. Partnerinin nasıl davrandığı, nasıl başlandığı önemli. Çoğu zaman ilk tecrübeden de öncelikli olarak ilk duyumlar bile önemli, üstelik bunlar sadece anal için değil, bu duyumlar vanilya seks (normal şekilde vajinal seks) hayatını bile etkiliyor.

Bu konuda Pissy'ye danıştım, "nasıl başlar, nasıl başlamalı, sonrasında ne olur?" diye. O da bana elinden geldiği ölçüde bilgi verdi. Yanlış anlaşılmasın, kendim kıçımdan anal almaya niyetim falan yok, hatta bu amaçla yaklaşanı yakarım, hadi abarttım, yakmasam da cüssemin avantajını kullanır yüz ve gövde şeklini değiştirmek için çabada bulunurum... Sorma amacım, bu eylemin varlığını bilen ancak nasıl yapılacağı konusunda emin olmayan, bunu bilmek isteyen potansiyel partnerlere fikir verebilecek bilgiye sahip olmaktı.

Pissy'nin bana ilettiği şöyle, küçük virgülüne falan dokunarak olduğu gibi iletiyorum:
Deliği anal ilişkiye hazırlamak için önce parmaklarla masaj türünden dokunuşlarla başlanmalıdır. Masajları takiben önce tek bir parmağın ilk boğumundan başlayıp ilerleyen zamanda 3 parmağın tümünü içeri sokmaya gidecek kadar günlük egzersiz yapılmalıdır. Sabırsız olmadan ama bir kaplumbağa hızına da dönmeden. Parmakla başlayan alıştırma sürecine, ilerleyen günlerde anal plug eklenebilir. Kalınlığına ve uzunluğuna göre içerde kalış sıklığı ve süresi ayarlanabilir. İlk günlerde birkaç saat arayla 5-10 dakika gibi. İlerleyen günlerde tüm gece ya da tüm gün içinizde kalacak kadar kendisine alışılacaktır(!)

Önemli konular
  • İçinize girecek olan her şeyin temiz olması
  • Krem kullanılması
  • İçinize giren her şeyinin sakince sokulması
Yan etkiler
Kişiden kişiye, hatta aynı kişide zamana göre değişkenlik gösterebilir. Örneğin kiminde anal oyunlar ishal olma nedeni olurken; kiminde de kabızlık sorunu yaratabilir. Diğer yan etkisi ise, bağımlılık yapabilmesidir  :) Son olarak, anal ilişki için yapılacak tüm egzersizler gereklidir, fakat yapılan hiçbir egzersiz yaşanacak acıyı engellemeyecektir. O yüzden zevk almaya ve zevk vermeye çalışılmalıdır.

Anal ilişki sırasında yaşanabilecek sevimsizlikleri en aza indirmek için;
  • İlişki öncesindeki 2 gün boyunca gaz yapacak, sindirimi zor yiyecekler tüketilmemeli
  • Bol su içilmeli
  • Tercihe bağlı olarak lavman yapılabilir
  • Mutlaka prezervatif kullanılmalı
Mide bulandırmak veya vazgeçirmek istemem ama pratik olarak söyleyebilirim ki önceden hazırlığınız yoksa bu iş aslında boktan bir iştir, hatırlamadığım bir yerlerden esinlendiğim şekli ile "bi soktum domates kabuğu çıktı" denilebilecek bir iştir. Temiz olması için alınabilecek önlemler var ama gerçekleşebilmesi için daha da engeller olabilecek bir iştir. Yine de bir iştir tabi, ben Pissy'nin önerilerine döneyim, şimdiye kadar hiç "pis ve zor iş" algım olmadı sayesinde, gıyabında teşekkür ederim (şımarmasın; bu kayıt dışı bir teşekkür)...

Bu işin erkek tarafından bakışı ise söyle. Eğer partneriniz buna alışıksa bunun vajinal ilişkiden pek farkı yoktur aslında. Hatta anal girerken deliği karıştırıp vajinadan girmek bile normal sayılabilir. Eğer partneriniz anal konusuna alışık değilse ve kadın anüsünden girilmesinden korkuyorsa o zaman çok net söyleyebilirim ki iki deliği birbiri ile karıştırmanıza olanak yoktur, anüs kendinin bir delik olmadığını haykıra haykıra söyleyecektir. Bu şekli ile penisinizi göbek deliğine zorlayın daha başarılı olursunuz doğrusu. Partnerinizin ilk anal tecrübesi olacaksa bu konu sizden çok ona bağlıdır, ancak alabilecek durumda olsa bile onu cinsel anlamda havaya sokmuş olmanız gereklidir, ancak denildiği üzere yeterli değildir, bütün bir ilişkinizi rezil edebilecek şekilde olumsuz bir tecrübe olarak sonuçlanabilir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder