3 Şubat 2018 Cumartesi

Subspace Nedir?

Subspace, teknik bir terim olarak düşünüldüğünde alt-uzay gibi bir anlama sahip olmasına rağmen BDSM'de benim ilgisiz bulduğum bir anlama geliyor.

BDSM'de kölenin his durumunu kaybetmesi ile acı duyması gerektiği halde, sağlığını tehlikeye sokabilecek ölçüde acı verildiğinde bunu (yeterince) hissetmemesi, tepki vermemesi olarak biliniyor.

Bunun nedeni bedeni acıdan koruyucu olan hormonlar ile düşünsel isteğin birleşmesi, sanki lokal anestezi altındaymış gibi hissizleşmesi.

Kötü yanı da kölesinin bedenini ve davranışlarını dinleyen bir efendiyi köleye karşı sağırlaştırması. Efendi sağduyu (mantık) niteliklerine tamamen haiz değilse, sadece kölesini dinliyorsa gerçekten çok ciddi problemlere yol açabilir.

Bunu geçtiğimi ay yeni sayılabilecek sevgili kölem Sinem ile yaşadık. Hafif BDSM ısınma, ön sevişme sonrası gözler kapalı ve eller ensesinde bağlı olarak yatak hapsindeyken vajinasından bolca uyarılmış, içine birkaç tur girilip çıkılmış, göğüsleri vakum ile hassaslaştırılmış durumdaydı Sinem. Rastgele giriş çıkışlarım arasında yeni bir şeyler bekliyordu.

Beklediği şey ise çok geçmeden geldi. Gözleri bağlıyken bir meme başını sıkıştıran mandal canını acıttı. Bunu yapmamı beklemediğinden mi yoksa gerçekten çok acıttığından mı bilmiyorum, hemen gevşettim. Birkaç derin nefes aldıktan sonra tekrarlandı mandal. Bu sefer dudaklarını ısırmış bekliyordu. Kısa bir süre içinde ikinci meme başında diğer mandalı hissetti. Derin bir nefeste dudaklarına bir öpücük kondurma mecburiyeti hissettiğimi söylemeliyim.

İlk dakikada canın acısını dudak ısırması ve yüzünün şeklinden anladığım Sinem'e kendini kasmasından dolayı zorlaşan giriş çıkışlarım ilk sertliğini kaybetmeye başladı. Bir süre sonra artık mandal yokmuş gibi hissetmeye başladı. İnadına ikişer mandal daha koyup elimle de mandalları çekiştirerek, sonra da yüz üstü yatırıp ittire kaktıra devam ettim girip çıkmaya, iyice gevşemişti ama her türlü eziyet vermesi gereken mandalları umursamıyordu bile.

Randevu sonrası çıkarken benim meme başlarıma yapıştı birden ve sıktı, "nasılmış bakalım?!" diyerek. Ben halen düşünüyorum, çaresizlikten mi kendini bırakmıştı, gerçekten mi hissetmiyordu yoksa başka bir şey mi? diyerek.

Meme başlarım iki gün acıdı bir sıkmayla, bir kölem bunu tekrarlamaya çalışırsa artık sanırım ceza olarak mandalla yetinmem...



5 yorum: