15 Şubat 2017 Çarşamba

Sert Hareketler

BDSM ile sert ilişkinin arasında doğrudan ilinti kurulmasını pek hazmedmemişimdir genellikle. Son zamanlarda biraz esneklik hisseder oldum bu konuda, umarım bu efendi olmamda ve sadizmimde yumuşamaya neden olmaz.

Sert ilişki aslında BDSM'ye bir giriş, bir özlem olarak yerini bulabilir. Bu tıpkı BDSM'de olduğu gibi sıradanlıktan veya hissel yoksunluktan bir kaçış, bir kurtulma olarak değerlendirilebilir. Kendini birinin ellerine teslim etme, güven hissetme ihtiyacına cevap vermenin yanısıra yaşayamadığı, hissedemediği bir hazzı almasına aracı olabilir.

BDSM hem heyecan hem de duyusal olanaklar bütünüdür ve inanılmaz bir çeşitlilik içerir. Bu sırtüstü yatıp bacaklarını başının iki yanına kadar alıp vücudunun alev alev yanan ve kayganlaşmış ıslak bölgelerini karşısındakine sunan bir kadının kaba kuvvetle eze eze içine dalınması da olabilir, o bedeninin o durumda gözleri bağlı "ne zaman, ne yapılacak bana" merakı içinde bekletilmesi de olabilir. Bunların sıradan geleceği bir kadına yapılacak muamele ise söylemediği ve hatta henüz keşfetmediği beklentilerine cevap verecek gizemli şeyler de olabilir. Böyle bir durumda efendiye karşısındakinin tadını doya doya çıkartmak düşecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder