14 Ağustos 2012 Salı

Kolay Erkek Olarak Efendi

Kadınlar için, çoğu zaman erkek için de ilk karşılaşmanın getirisi olan cinsel olmayan davranış biçiminden sıyrılabilmek, karşı taraf ile başlangıçtaki davranışsal güçlükleri yenebilmek için Efendi/Köle oyunu biçilmiş kaftandır aslında.

Herşeyden önce de köle için. Kendisinin sorumluluğu yoktur, bütün kontrolü efendisine vermek üzere angaje olmuştur her biçimde, bunun için iletişim kurmuştur ve bir ritüele uyacak kadar da basit başlar. Bu ne ayıptır ne de cesaret gerektirir. Efendisi ne dese yapacaktır. Eninde sonunda cinsellik de diyecektir ve bu ortaklıkta kendisine kafasını yoracak hiçbir rol de gerekmeyecektir. Ne ala...

Efendi tarafında ise olaylar daha da basittir. Kölenin öncelikle ne kadar itaat edeceğini ölçmek serbesttir. Kölesi sınıfı geçebilmek için sınıfta kalmamak üzere cinsel emirlerine de uyacaktır, hem de tam istediği şekilde. Olaylar gelişir. Ne ala...

Varılacak limandan çok binilecek geminin verdiği heyecan normal bir cinsellik karşılaşmasına göre daha yüksektir ve dahası oyundur, bir eğlencedir, diğer yandan bir yasak elma'dır.

Çok kolaydır BDSM, bazıları için normal bir ilişkiye ulaşabilmek için bir yöntemdir ancak ilerleyen aşamalarında aslında saf cinsellikten çok daha renkli olduğu farkedilir. Cinselliğin bunun kadar güzel gelmediği farkedildiğinde artık tam anlamı ile efendi veya köle olunmuştur.

Hayırlı olsun...

4 yorum:

  1. Kısa ve özet bir anlatım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, umarım söylediğiniz olumlu birşeydir :-)

    YanıtlaSil
  3. bu sex oyununa hiç bu kadar masum ve kullanışlı bakmamıştım :) bir de bir şey de bloguna, yorum eklerken robot muyum diye soruyor. tasarım-ayarlar-yayınlar yorumlar- kelime doğrulaması- hayır ;)

    YanıtlaSil
  4. Ayıcık yorumun için teşekkürler. Bu ara böyle blogların sapığı çok oluyor, bilerek bunu tercih ettim ama bir süredir anlamı var mı bilmiyorum, bir ara kaldırabilirim belki.

    YanıtlaSil