5 Ağustos 2012 Pazar

Bir Efendi Kölesinden Neler Bekler?

Hayal kırıklığına uğratıyor olsam da öyle action-list yazmayacağım burada :-) Gerçeklerden, sadece gerçeklerden söz edeceğim... Aha işte burada kutsal blog, burada klavyeye basan elim...

Öncelikle sadece BDSM ilişki için değil, genel kadın erkek ilişkileri için de geçerli bir şeyi ister.

Kadının başına bir bela olmamasını... İsterse bırakabilmek ister. Her ne ölçüde efendilik/kölelik ile bu tezat gibi görünse de çok da ilgisiz değildir. Kendi kontrolü dışında devamlılığa veya gelişmelere zorlanmak bir efendi için katlanılmaz bir şeydir.

İkincisi her istediği anda kölesini elinin altında hazır bulabilmek ister. Eğer efendisinin istediği herhangi bir anda kendisine tapmayacaksa o köle, köle değildir.

Üçüncüsü, mümkün olduğunca gönüllü rıza ister. Eğer eğitemeyecekse gelişim sağlayamayacaksa, kölesi kendisini efendisi için zorlamayacaksa o köle ne işe yarar? Kölenin sınırları efendisi tarafından hoşgörülür ve uyulur ancak özveri de istenir.

Unutulmamalıdır ki erkek efendilik kadınlara gerçekten sahip olmak ile tescillenen, yaş ile tecrübe bulan ve empatik duyarlılık ile gelişen bir kurumdur :-).

2 yorum:

  1. eski sevgilimin bana "kulum" dediği şu günlerde bunları okumak.. ilginç :)

    YanıtlaSil
  2. Bu fikir kendisinde yeni geliştiyse işiniz zor :-).

    YanıtlaSil