28 Aralık 2009 Pazartesi

BDSM Tasarımı: Pratik İşkenceli Boyunduruk

Bu aparat hazırlaması çok basit ve hazzı çok güzel bir araç. Hazırladıktan sonra “Aferin bana” demiş olduğum bir tasarım. Resimde gördüğünüz gibi bir görünüşe sahip ve şu malzemeler gerekiyor;

- 1 metre uzunluğunda bir tesisat borusu (bakır, alüminyum veya demir), 1.5-2cm’lik çapta bir boru işinizi görecektir (tesisatçı dili ile 1/2 parmak’tan 1 parmak’a kadar uygun).
- Bir matkap ve 7-8mm metal uç.
- Yaklaşık 3m uzunluğunda 5mm çaplı bir halat, eğer kaygan bulamazsanız oturumdan önce yağlayabilirsiniz.

Şöyle yapılıyor:
Boru malzemesi için benim tercihim olan malzeme, eğer tedarik edebilirseniz bakırdır, hem ağırlığı ve soğukluğu nedeniyle yer doldurucudur hem de kolay delinir. Ama bulamazsanız alüminyum da iş görür, ancak bu boruyu delmeniz gerekeceği için demir evde en zor çalışacağınız malzeme olacaktır. Plastiği denemeyin bile, hiçbir mukavemeti yoktur. Belirtilen boru alınır ve ortası merkez kabul edilerek resimde belirtilen aralıklarla delikler delinir, matkabın ucunun borunun diğer tarafından çıkması sorun yaratmayacaktır.

Deliklerden halat dikkatlice dikiş yapar gibi geçirilir, halat deliklerden girip çıkacağı için kılavuz veya pens kullanmanız gerekebilir, eğer öncesinde bir tel veya sağlam ipi halka yapıp her bir delikten geçirirseniz işiniz kolaylaşacaktır, ancak bu aparatın muhtemelen en zor bölümü bu ipi geçirmek olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta halatın kesilmemesi, tek parça olarak borunun bir ucundan girip deliklerden çıkıp girdikten sonra öbür ucundan çıkmasıdır, çünkü bacakların oluşturacağı kuvvetle boyun ve bilekler sıkıştırılmaktadır. Kölenin (nesnenin) boynu ortadaki ilmekten geçirilmeden önce bir mezura ile boyun çevresi ölçülür ve ilmeğin üzerine boynundan çok dar hale gelemeyecek şekilde düğüm atılır (bu bir önlemdir ve nesnenin boynunu sağlığını tehlikeye sokacak kadar fazla sıkılmaması için çok önemlidir, denerseniz lütfen bu bölümünü ihmal etmeyiniz). Nesnenin kolları el bileklerinden geçirilir (bilekleri için bir önleme gerek yoktur, sıkışabildiği ölçüde sıkışması daha fazla haz vericidir). Borunun iki ucundan çıkan ipler ayak bileklerine tur atılarak bağlanacaktır ve nesne, cinsel organı sergilenecek şekilde ayak bilekleri başına doğru itilerek gerilecektir. Bu esneklik nesneye göre değişebilir, eğer nesneniz kilolu ise çok yaklaştıramayabilirsiniz. Aksine eğer zayıf ve esnek bir nesneniz varsa sıfıra kadar sıkabilirsiniz.

Gerginlik aynı zamanda nesnenin boynunu sıkıştıracağından dolayı çok iyi ayarlanmalıdır. Arzu edilirse ilmekler, bilekler ve boyun yağlanıp daha seri bir araç haline getirilmesi mümkündür.

Oturumunuz sırasında nesneyi bu durumda bir süre tutarak işkence edebilir, bu durumdayken güzelce sikip tepkisini kontrol etme eğitimine tabi tutabilirsiniz. Bunun ötesinde yapabilecekleriniz sizin yaratıcılığınıza kalmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder