26 Nisan 2017 Çarşamba

Emir Vermenin Dayanılmaz Lezzeti

Bir emir vermek, koşulsuz olarak yerine getirildiğini görmek, sadece o bedenin değil, onun kontrolünün de size ait olması hissini verir. Bir yemek yemeğe benzer emir ve itaat oyunu. Her emirle ondan bir çatal alırsınız, yavaş yavaş acele etmeden. Emrin yerine getirildiğini görmek ise o lezzeti dilinin ucunda, onu çiğnerken ve boğazından aşağı kayıp giderken hissetmeye benzer.

Zor olanı veya göreceli olanı istediğinizde gösterilen çaba size efendiliğinizi hatırlatır. Mesela zaten açık olan bacaklarını daha da açmasını istediğinizde muhtemelen sınırda olacaktır ama yeterli olması için gösterilen çaba buradaki lezzetli meyvedir, ister başarılı olsun isterse sırf çabadan ibaret kalsın. Onu, sürekli olmaya zorlandığı hanımefendi kalıplarının dışına çıkmaya zorladığınızda onu bir araç gibi görmeye başlayabilirsiniz artık. O bu özgürlüğün tadını aldığında emirleriniz ona bir hediye gibi gelmeye başlayacaktır. Size ise bu lezzetlendikçe lezzetlenen yemeği yemek kalacaktır. Ama sofra adabına uymak koşulu ile;

  • Ağzınızı şapırdatmadan
  • İmkansızı istemeden
  • Onun ne hissettiğini sürekli dikkate alarak
  • Arada adabına uygun ceza vererek
  • Arada bir ödülünü vererek
Diğer bir güzelliği ise tıpkı karşı tarafın hissettiği bir hafiflik benzeri bir hisse ulaşmanızdır. Size naz etmeyeceği kesindir, istediğiniz her şey (sınırlarınız dahilinde önceden anlaştığınız) elinizin altında olacaktır. İşin sadece cinsellik bölümünde bile penisinizin ucunca alacağınız tat herhangi bir cinsel ilişkiden fazla olacaktır.

2 yorum:

  1. yazılarınız güzel. yeni buldum ve gördüm. takipte olacağım. elinize sağlık

    YanıtlaSil