1 Nisan 2012 Pazar

Haber: Türkiye'nin İlk BDSM Evi İstanbul'da Açıldı

BDSM partnerlerinin fiili olarak buluşabilmesi için umumi hizmet verecek ilk BDSM evi İstanbul'da açıldı. Konuya ilgi duyan bir girişimcinin bu konudaki boşluğu hissederek gerçekleştirdiği küçük girişimde üç katlı binasına ek olarak bodrum katını ve garajı da zindan görünüşlü olarak dekore eden işadamı S.S. gerçekleştirdiği yatırımın daha ilk haftasında kendisini amorti etmesini beklediğini belirtti.

İsteyenlere ek hizmetler de sunan BDSM evi, bu konuda müşterilerinin isteklerine tam saygılı olarak çalıştıklarını, bir güven kurumu olarak kesinlikle suistimallere yer verilemeyeceğini belirtti. BDSM ile ilgili her türlü aracı gerecin satış ve kiralanması hizmetini veren evde BDSM sitelerini aratmayacak kadar çeşit bulunduğu, çoğu aracın ABD'den özel olarak getirildiği belirtiliyor. Karşılıklı olarak arzu edenlere kamera ile çekim hizmetleri de sunuluyor. Henüz adreslerini gizli tutmak zorunda olduklarını ifade eden S.S. kişisel olarak ulaştıkları BDSM müşterilerine davette bulunduklarını, karşılıklı yeter sayıda kişiyi ikili olarak bir araya getirmek sureti ile çalıştıklarının belirtti. Fiyatların makul seviyelerde tutulduğu, evde kesinlikle insan kiralama gibi bir faaliyetin yapılmadığı, sadece karşılıklı gönüllülere hizmet verildiği bildirildi.

S.S. Beklediği kadar talep gerçekleşirse İzmir, Ankara, Bursa ve Adana'da da benzer ortamlar yaratmak istediklerini ifade etti.

P.S.: Bu haber 1 Nisan 2012'de bu blog'da yayınlanmıştır.

9 yorum:

  1. peki bu kişi ile nasıl irtibata geçiliyor?

    YanıtlaSil
  2. Haberin yayınlanma tarihinin bundan daha önemli olduğu görüşündeyim.

    YanıtlaSil
  3. 20 gün boyunca bir sazan beklediniz değil mi??? ama şunu belirteyim, yurtdışında buna benzer yerler var ve henüz ülkemiz böyle bir şeye hazır olmasa da ileride ihtiyaç duyulacaktır...

    YanıtlaSil
  4. Yok, aynı gün çıkmasını ümit ediyordum ama pek çıkmadı. Olsaydı hiç fena olmazdı aslında.

    YanıtlaSil
  5. Düzeltiyorum, Türkiye'de BDSM evi olsaydı fena olmazdı.

    YanıtlaSil
  6. ben Istanbulla geldigimde nerede calisabilirim?

    YanıtlaSil
  7. Bu ne iş yapmak istediğine bağlı :-) Ama BDSM evi konusunda fazla ümitlenmeden önce başlığın yayın tarihine bir bakmakta yarar var..

    YanıtlaSil
  8. Adanadada görmek isteriz böylesine tam düzenli bir ev sistemi ve herseyin tam oldugu odalar odalar demisken icerdeki sesleri disariya yansitmiycak ve germe asma yönünden hersey kusursuz olmalıki köleye umdugundan daha fazla acı verelim öncelik olarak köle odaya girdiginde icerdeki ortamdan ruhsal ve psikolojikmen sarsılmalı o zaman bedenen aci daha etkili olur köle dedin tasmayı hak etmeli sozle degil bedenen ruhen itat etmesini bilmeli boynundaki tasmanın sıcakligini yanliz sahibinin elleri arasinda hissetmeli

    YanıtlaSil