10 Ocak 2010 Pazar

BDSM Kölesi Olarak Olgun Kadınlar

Olgun ve bakımlı kadınlar bir cinsel obje olarak bir dönemlerinde pek çok erkeğin fantezisini süslemiştir. Mesela komşu mübeccel teyzenin sarkmış ama iri göğüsleri kadar davranışındaki rahatlığı ve içtenliği dikkatinizi çekmiştir.

Özellikle olgun kadında erkeklerin çoğunlukla toplumda kendilerine biçilen “yatarsan evlenmek ister” baskısını aştıklarını veya bir çeşit “Nasıl olsa iştahlı bir genci reddetmez, daha iyisini bulamaz” düşüncesinin hakim olduğunu itiraf etmek mümkündür. Buna psikolojik bazı analizler de oturtan çok olmuştur; en iyi bilinenlerinden “Oidipus kompleksi” denilen “erkek çocukların bilinçaltında anneye duydukları ilginin ileride partner tercihlerinde etken olması” biçimde ortaya çıkar (ki aslında Oidipus denilen herif :-) annesi ile yattığı gibi, babasını da öldürmüştür, tabi ikisini de bilmeden).

Gel gelelim BDSM ile olgun kadının ilintisine. Birincisi olgun kadının artık cinsellik konusunda aşmış olduğu ve daha fazlasından memnun olacağı düşünülebilir. İkincisi ise göğüsleri, cinsel organı epey kendini salıp genişlemiştir, daha fazla fantezi düşünülebilir. Aslında iş bir şekilde cinsellik aşamasına geldiyse olgun bir kadının bu tür eğilimi olup olmadığını anlamak daha kolay olacaktır.

Burada olgun kadın tanımı oldukça geniş olmakla birlikte cinsel cazibesini korumak için biraz daha çaba göstermesi gereken, artık bazı yerlerini saklama yoluna giden kadını kastediyorum. Olgunluk sizin ne kadar olgun olduğunuza göre değişecektir muhtemelen ancak daha kantitatif olarak en az 40 veya üstünü kastettiğimi ifade etmeliyim.

Olgun ama çekici nasıl olunur ve BDSM’de nasıl görünür? Buna örneği aşağıdaki blog’da yakalayabilirsiniz;

http://bdsmturkiye.blogspot.com/2010/01/her-turlu-iskence-yaplr-14-12-17-9.html

(not: üzgünüm, link artık çalışmıyor, sanırım blogger sildi)

Bence kaçırmayın, bana bu konu için esin kaynağı olduğunu söyleyebilirim.

1 yorum: