15 Ekim 2016 Cumartesi

BDSM'de Kişisel Keşifler: Hassas Uçlar

Bu gerçek bir oyun (zamane internet gençliğinin deyişiyle "reel"). Genelde BDSM randevularımın bir parçasında uyguladığım bir şey.

Köle, tamamen çıplak olmak üzere sıkıca streç film (cling film) ile döne döne sarılıyor. Baş ve boyun bölgesi hariç. Bu pozisyona mumyalama da deniyor ve zaten bilinen bir BDSM durumu. Sarma işlemi sırasında düşüp devrilmemesine dikkat etmek gerekiyor çünkü bu şekilde dengeyi kaybetmek çok kolay ve düşerken kendini koruyacak kollar da sarılı oluyor. Eğer köleniz sizden iriyse bunu denemeyin derim veya alternatif bir sarma yolu bulun.

Bu sarma sırasında kölenin vücudunun kuru olmasına ve sağlık açısından da kan dolaşımı konusunda sıkıntı olmamasına dikkat edilmesi gerekli. Eğer ayaklarda veya boyunda soğukluk, morarma hissedilirse derhal durmak ve filmi kesip açmak gerekli. Eğer köle bir yerinin uyuştuğunu söylerse de bu durum önemli. Bundan dolayı kölenin konuşmasını engelleyecek bir şey olmamalı ve safe word mutlaka kullanılmalıdır.

Tamamen sarılı ve hareketsiz durumdayken kölenin göğüs uçları dışarı çıkabilecek şekilde göğüs kısmından dikkatlice kesilerek açılır ve streç filmde 2-3 cm'lik iki delik yapılır.

Bundan sonrası göğüs uçlarının küçük vurmalarla uyarılmasından ibarettir, ben en etkili yöntemi parmaklarla küçük fiskeler vurmak olarak buldum. Bu uyarım köleyi adeta çılgına çeviriyor, sarılı olduğu için hareket kabiliyeti kısıtlı da olsa çılgın şekilde kıvranıp durması bunun etkisinin açık bir göstergesi. Ne kadar devam edeceğiniz sizin insafınıza kalmış. Mandal vb. biraz fazla durağan kalıyor. Bunu etkileşimli bir şekilde yapmak işin püf noktası.

Bunun pek istisnasını görmedim, köle tarafından oldukça sevilen bir şey. Zorlaya zorlaya streç filmin kayarak çıktığına ve tekrarı için yalvarıldığına da rastladım.

3 Ekim 2016 Pazartesi

BDSM'de Kişisel Keşifler: Gece Bağlantısı

Bu sanal bir oyun, köleye emrediliyor ve bu oyunu oynuyor. Oyundan önce köleyi kıvama getirecek bir giriş faslı gerekebilir.

Tercihen gece uyku vakti. Efendi köleye ayaklarını bağlayacağı bir kemer veya kayış buldurur. Köle efendisinin emri ile ayak bileklerini birbirine bağlar, yatağına uzanır.

Efendisi gerekli talimatları verir;
- Köle çıplak yatacaktır.
- Her 15 dk'da bir kendi bedensel resmini (yaratıcı) içeren bir e-mail gönderecektir. İçinde bulunduğu durumu, neler istediğini anlatacaktır.
- Bunu 2 veya 3 saat (efendinin keyfine göre uzayabilir veya uzun da olabilir) boyunca yapacaktır.
- Efendi kendi istemedikçe bu maillere cevap vermeyecektir. Köle efendinin, diğer hattın ucunda varlığından haberdar olmayacaktır.

Efendi birkaç şeyden birini yapabilir. Tamamen efendiye kalmış. Ben ne yaptığımı açıklamayacağım, zira efendi için bunun bir önemi de yok.
1- İşiyle gücüyle uğraşıp arada bir gelen maillere bakabilir veya bakmayabilir.
2- Yatağına gidip mışıl mışıl uyuyabilir.
3- Önceki maillerle vakit geçirebilir, geldikçe okur.

Bu oyunda genellikle köle (dişi ise) bu süre boyunca sırılsıklamdır. Erkeklerde ne olur bilemiyorum.

Neden etkili olduğunu kesin olarak ifade etmem zor. Sanırım belirsizlik, emirle yapılan görev ve cinsel olarak kendini ifade etme zorunluluğu üçlü ve güçlü bir bağ kuruyor. 15 dakika ise gayet uygun bir zaman. Eğer köleniz bu sürede uyuyup kalmışsa ertesi buluşmaya bir ceza da ayarlayabilirsiniz.

Ancak bu oyunu ertesi gün tatil olacak, kölenin uykusunu alabileceği bir günün arifesinde yapmanız önemli, günlük hayatını olumsuz etkilememek için. Unutmayın, üçüncü kişilerle ilişkileri ve kölenizin sosyal ve ekonomik hayatını olumsuz etkilemek hoş değil, en azından bu şekli benim sınırlarımın dışında.

2 Ekim 2016 Pazar

BDSM'de Kişisel Keşifler: Başlangıç

Şimdiye kadar kölelerimin en çok zevk aldığı konuları "BDSM'de Kişisel Keşifler:" başlığı ile yayınlamayacağım. Biçimi, koşulları, algılayabildiğim nedenleri ve kendimce bir analizinden oluşacak bu başlıklar.