22 Aralık 2012 Cumartesi

BDSM'nin Yasal Anlaşmalar​ı Üzerine

Şimdi Türkiye'de böyle yasal bir düzenleme mi var? Diyecekler çıkacaktır. Aslında olabilir. Evlilik kurumu Türkiye'de size erkek olarak bu gücü, kullanma yetkisini veriyor. Bitince de kadına bütün gücü veriyor...


Peki bir BDSM çiftinin evlenmesi ne kadar iyi bir fikir? Bugün Melis ile normal düzeyde bir konuşmamız geçti. O güzel aşka inanan biri olarak daimi ve resmi bir efendi bulabileceği konusunda ümidini halen koruyor, bense bundan zaten 15 yıl önce vazgeçmişim aşktan falan. Evliliğim de tam sevgi üzerine zaten, BDSM'yi discreet olarak arıyorum ve yapıyorum, evliliğimde BDSM diye birşey yok. Çünkü BDSM ilişkisinin aynı zamanda çok renkliliğe bağlı olduğunu düşünüyorum.

Eğer koşulları daha net söylenebilseydi bir dominant erkek ile sub kadın arasında, tipik evlilik seremonisinde evlendirme memuru aşağıdaki gibi bir konuşma yapar mıyıdı?

Siz sayın .... Köle; Hayatınız boyunca efendinizin bir dediğini iki etmeyeceğinizi, en isteksiz zamanda bile en anlamsız isteklerine uyacağınızı, verdiği tüm emirleri ve cezaları ne pahasına olursa olsun gık demeden yerine getireceğinizi, eve başka köle getirirse kabul edeceğinizi, diğer köle ile işbirliğinde bulunacağınızı, efendiniz bir otomattan sıkılıp sizi yanlız bıraktığında buna gıkınızı bile çıkarmayacağınızı, iki yıl sonra bir otomat halinde "ben bilmem, beyim bilir" moduna daimi olarak girebileceğinizi kabul ediyor musunuz?

Siz sayın ... Efendi; Bundan sonraki hayatınızda kölenizin her türlü sahiplenilme ihtiyacını gidereceğinizi, yorulmadan etmeden sıkılmadan fiziksel performansınızı köleniz üzerinde bulundururacağnızı, acımadan atlamadan cezalar vereceğinizi, ancak kölenizin kolunu bacağını da koparmayacağınızı kabul ediyor musunuz?


Adınız nedir, ya sizin, şahitler ve davetliler huzurunda bir defa da yüksek sesle tekrarlar mısınız? Dur sapık herif, mikrofonu bırak, biraz bekle dur ah.. (burada neler olduğunu engin hayal gücünüze bırakıyorum).
Ya, 5 yıl sonra;

Sevgilim, körolasıca herif, saçımı süpürge et dedin, ettim, bu mudur? Aylardır güzel sanatsal bir ceza vermiyorsun, milleti eve getirip getirip düdüklüyorsun, bana da prezervatif geçirtiriyorsun sikine.
Bak sevgilim, pis kaltak, öyle yatakta odun gibi durmandan sıkıldım.. Seninki tembellik, ceza mı istiyorsun al bir tanesini suratının ortasına, babana git anlat derdini bir de o geçirsin...


Her BDSM ilişkisi uzun sürece böyle olmayabilir, benimki bir fikir sadece.... Bildiğim şudur ki, evliliklerde aşk bitince iş sevgiye kalır, BDSM'yi aşk gibi düşünürseniz o da geçebilir, hayatta değişmeyen tek şey değişimdir...   Sevgiyle kalın...

17 Aralık 2012 Pazartesi

Efendinin Yeni Kölesi: Melis

Ezgi'nin istediği izninden sonra bir kölem daha oldu ve bir süreliğine onun yerini aldı. Aslında yerini almak denilemez, iki açıdan da; birincisi Ezgi tek köle olmak peşinde hiçbir zaman olmadı, isterse on kişiden sadece biri olsun, Diğeri, yeni kölem Melis'in kalıcı olmak gibi bir dürtüsü yok ama tek olmak gibi bir klasik Türk kadını yaklaşımı var. Birincisinden eminim, ama ikincisini zaman gösterecek, benim açımdan her ikisi de kabul edilebilir. Melis'i çok iyi anlayabiliyorum, klasik ifade ile "çevre baskısı" ile "iç isteklerin baskısı" altında görünüyor köleciğim benim..

Melis'i biraz tarif etmek istiyorum.... Aslında pek mazoşist değil ama gerçekten çok hoş bir kadın ve içindeki asilik ruhunu teslimiyetçilik ile güzelce birleştirebiliryor.. İçine kapalı ve cinsel sınırları var denilebilir ama benimle bu sınırını aşabilecek kadar cesur oldu. Beklentisi sırf cinsel değil, gerçek bir kölenin karakteristiklerini gösteriyor..
Pek çok davranışını efendilere özgü hoşgörülülük dahilinde "şekerlik" olarak değerlendiriyorum. Gerçekten buluşuncaya kadar biraz sanal köle efendilik oynayacağız kendisiyle. Hedefim kendisini gerçek teslimiyete erdirmek. Bu biraz zaman alabilir, farklı şehirlerde oturuyoruz, yine de 3-4 ay içinde buluşabiliriz, benim çok sık olmasa da gittiğim bir yerde bulunuyor çünkü.....

12 Aralık 2012 Çarşamba

BDSM Efendisinin Takım Çantası

Her BDSM randevusuna götürmenin artık adet olduğu şeyleri bir köşeye yazacaktım, "Neden bloguma yazmıyorum, başkaları da bilsin?" diye sormak aklıma geldi. Neyin nasıl tedarik edilebileceğini de belirtmekte yarar gördüm, genç efendilere bilgi olsun :-)


Yapı marketlerden
- Yaklaşık 15m ince halat (5mm çaplı)
- Yaklaşık 10m orta halat (10mm çaplı)
- 2m parçalardan oluşan 5 parça zincir
- Zincire uygun 5 adet kilitli zincir baklası
- Büyük yan keski
- Falçata (gerektiğinde ipleri kesebilmek için)
- En büyük tipte kablo bağı (zip tie)
- 5cm çapında metal halka
- Scotch tipi duct tape (sağlam koli bandı)
- Badana naylonu

Marketten
- 2 rulo mutfak tipi streç film
- Makas (acil durumda film, bant vb. kesebilmek içi)
- İlkyardım çantası (moralinizi bozmasın, tedbirde yarar vardır)
- Ucuz bir kemer, kesilip kısaltılıp delinip tasma yapılacak.
- Pinpon topu
- Prezervatif
- Mandal  (tercihen ahşap)
- Battal boy çöp torbası
- Çamaşır teli (dışı naylon içi ip olan tipten)
- Kola (bu ve aşağıdakiler kirletme sevenler için)
- Çikolata sosu
- Bir avuç toprak
- Zeytinyağı
- Mumlar ve çakmak
- İçecek birşeyler (bunun BDSM ile ilgisi yok)

Eczaneden
- 3 adet mama şırıngası
- 3 adet 20ml enjektör (vakumdan hoşlananlar için)
- Bit top pamuk

Akvaryumcudan veya pet shoptan
- Hava hortumu (Enjektörlerin uçlarını birbirine bağlamak için)