11 Kasım 2012 Pazar

Vay sapık vay...

BDSM ile ilintisi olmamış, ilk defa bu blogların içeriği ile haşır neşir olmuş, "içerik sizi rahatsız edebilir" uyarısını tipik bir porno bulacağını sanarak geçmiş bir kişiyi düşünüyorum. Gözleri faltaşı gibi açılmış, kendine göre kabul edilemez, ahlak sınırlarının dışında, hatta mantık sınırlarının bile dışında bulacağı konular.

O kişinin gözü ile görmeye de çalışıyorum konuyu, hakikaten anlamasının zor olduğunu hissediyorum. Bu aşamada bu psikolojik bir sapma mıdır diye düşünüyorum. Aslında evet, sapmadır, toplumun standartlarından, bizim deyişimizle "vanilyadan" baya bir sapmadır.

Ha! zararlı mıdır? Orası tartışılır, toplumsal değerlere kafa tutmasını bir köşeye koyarsanız, insan hayatına kasteden pek çok sapıklık varken, bu gayet masumdur.

Kocası tarafından dövülen ve buna toplumsal çekingenlik (elalem ne der) kapsamında veya ben "kocasız ne yaparım" diye düşünmek zorunda kalandan daha gerçek köle kim vardır. Ekonomik sistemin kölesidir herşeyden önce. Diğer tarafı ise kendi aşağılıklığını, çaresizliğini bastırmak için kendinden daha çaresiz bulduğu insana, karısına, kendi algısı ile dayaklık olana bağırta bağırta, bundan acı çekip zevk falan da almadığını bildiği kişiye saldırana sapık demezler mi? Ha!Türkiye'de normal diyorlar...

Bir ara bir yorumda (sonrasında kişisel hayatıma da saldırmaya başladığından yorumlarını silmek zorunda kaldığım) kana susamış canilerle BDSM hayatında bulunanları bir tutacak kişileri bir düşünmeye davet ederim. Kimdir sapık, siz kime sapık dersiniz diye. Çaresizi hedefleyenler mi? Bu işten zevk alanla bunu paylaşanlar mı?

Bence gerçek sapıklık, bunu istemeyen kişilere acı çektiren, sosyo-ekonomik faktörlerden kazandığı avantajlar ile karşısındakini ezen kişilere verilmesi gereken bir ünvan. Buna çocuklarının yanında acıdan ciyak ciyak bağırttığı karısını dövüp, kapısının önünde komşularına da bunu göstermeye çalışan, "bak kimse seni kurtaramaz" mesajını da güzelce veren, genellikle de kafayı çektikten sonra bunu yapan "sappppık"lar da dahil, Amerika'nın iç savaşı öncesi Afrika'dan zencileri köle olarak getirip hayvan kadar değer vermeyen kitlesel "sappppık" lar da dahil.

Bunların cinsellikle falan da ilgisi yok... Zavallılar, çaresizlerin üzerinden kendilerini yükselten zavallılar...

Allah herkesi böyle sapıklardan korusun...Onlar sizin başınıza da çökerler...