31 Ağustos 2012 Cuma

Yılan Sopası

Türkçe ismini çook aradım ama bir türlü bulamadım. İngilizcesi "Snare Pole" veya "Catch Pole". İnanılmaz basit bir alet. Google Images'da hiç aratmayın, resimdeki gibi birşey ama aslında o kadar teferuatlı olması da hiç gerekmiyor.

Bunun en basit hali alın bir alüminyum boru 10-15mm çapında 1-1.5m uzunluğunda. bir ipin uçlarını bir büzüp borunun içinden diğer ucuna gönderin. Ucundan çıkınca şöyle bir 30 cm halka bırakın. Normalde bu alet kedi köpeklerde ve vahşi diğer hayvanlarda da kullanılıyor. Sopayı uzatıp hayvanın kafasını çaktırmadan geçiriyorsunuz sonra çekiyorsunuz sizin tarafınızdaki ipleri. Böylece hem hayvan size yaklaşamıyor hem de ilmekten kurtulamıyor. Sizden güçlü veya cüsseli değilse tabi. Mesela bir ayıda denemenizi önermem :-D
Kölenize veya partnerinize nasıl uygulayacaksınız? Öncelikle hangi psikolojik etki için kullanacaksınız o önemli. Bu aleti kölenizle bir mesafeyi koruyup uzaktan itip kakmak yerlerde sürümek için kullanabilirsiniz. Dizleri üzerinde boynuna bu alet geçirilmiş şekilde karşınızda elleri boruyu tutmuş şekilde görmek hoş olabilir. Bununla başını yerde tutmak da mümkün.

Aslında eğer göğüsleri uygun ise göğüslerinde bile kullanabilirsiniz. Benden söylemesi :-) Sağlıkla kalın...

14 Ağustos 2012 Salı

Kolay Erkek Olarak Efendi

Kadınlar için, çoğu zaman erkek için de ilk karşılaşmanın getirisi olan cinsel olmayan davranış biçiminden sıyrılabilmek, karşı taraf ile başlangıçtaki davranışsal güçlükleri yenebilmek için Efendi/Köle oyunu biçilmiş kaftandır aslında.

Herşeyden önce de köle için. Kendisinin sorumluluğu yoktur, bütün kontrolü efendisine vermek üzere angaje olmuştur her biçimde, bunun için iletişim kurmuştur ve bir ritüele uyacak kadar da basit başlar. Bu ne ayıptır ne de cesaret gerektirir. Efendisi ne dese yapacaktır. Eninde sonunda cinsellik de diyecektir ve bu ortaklıkta kendisine kafasını yoracak hiçbir rol de gerekmeyecektir. Ne ala...

Efendi tarafında ise olaylar daha da basittir. Kölenin öncelikle ne kadar itaat edeceğini ölçmek serbesttir. Kölesi sınıfı geçebilmek için sınıfta kalmamak üzere cinsel emirlerine de uyacaktır, hem de tam istediği şekilde. Olaylar gelişir. Ne ala...

Varılacak limandan çok binilecek geminin verdiği heyecan normal bir cinsellik karşılaşmasına göre daha yüksektir ve dahası oyundur, bir eğlencedir, diğer yandan bir yasak elma'dır.

Çok kolaydır BDSM, bazıları için normal bir ilişkiye ulaşabilmek için bir yöntemdir ancak ilerleyen aşamalarında aslında saf cinsellikten çok daha renkli olduğu farkedilir. Cinselliğin bunun kadar güzel gelmediği farkedildiğinde artık tam anlamı ile efendi veya köle olunmuştur.

Hayırlı olsun...

5 Ağustos 2012 Pazar

Bir Efendi Kölesinden Neler Bekler?

Hayal kırıklığına uğratıyor olsam da öyle action-list yazmayacağım burada :-) Gerçeklerden, sadece gerçeklerden söz edeceğim... Aha işte burada kutsal blog, burada klavyeye basan elim...

Öncelikle sadece BDSM ilişki için değil, genel kadın erkek ilişkileri için de geçerli bir şeyi ister.

Kadının başına bir bela olmamasını... İsterse bırakabilmek ister. Her ne ölçüde efendilik/kölelik ile bu tezat gibi görünse de çok da ilgisiz değildir. Kendi kontrolü dışında devamlılığa veya gelişmelere zorlanmak bir efendi için katlanılmaz bir şeydir.

İkincisi her istediği anda kölesini elinin altında hazır bulabilmek ister. Eğer efendisinin istediği herhangi bir anda kendisine tapmayacaksa o köle, köle değildir.

Üçüncüsü, mümkün olduğunca gönüllü rıza ister. Eğer eğitemeyecekse gelişim sağlayamayacaksa, kölesi kendisini efendisi için zorlamayacaksa o köle ne işe yarar? Kölenin sınırları efendisi tarafından hoşgörülür ve uyulur ancak özveri de istenir.

Unutulmamalıdır ki erkek efendilik kadınlara gerçekten sahip olmak ile tescillenen, yaş ile tecrübe bulan ve empatik duyarlılık ile gelişen bir kurumdur :-).