10 Nisan 2012 Salı

Kırık Köle

Kölenizi baştan aşağı tıbbi alçıya almak aklınızdan geçti mi hiç? Ben denemedim, pek de görmedim ama fikren bana hoş geliyor. Sadece gözler ortada kalacak şekilde komple mumyalamaya benzer dipdik durumdayken bir alçılama.

Sanırım tek dezavantajı istediğiniz zaman istediğiniz forma sokamamak. Yani başta nasıl yapıysanız öyle kalıyor, sonrasında pozisyon değiştiremiyorsunuz. Ama o alçıdayken alçının istediğiniz yerini bir keski ile kesip alabilirsiniz, oranın tadını çıkartabilirsiniz. Tahrik ederek hareket edemediği için kıvranışını izleyebilirsiniz. Köşeye öylece dikebilir, kızıp enerjinizi üzerinde bırakabilirsiniz.

Her nimetin bir külfeti olduğu gibi her külfetin de nimetleri var elbet...

2 Nisan 2012 Pazartesi

Belirsizlik Hakkında

Bir köle için efendisinin ne zaman neyi nasıl yapacağına karar vermesi nasıl bir lezzettir düşünüyorum. Yeliz için bu çok güzeldi onu biliyorum. Gerçekleşecek herhangi birşeyin zamanını bilmemek, sanırım onu en delirten şeylerdendi.

Gözleri bağlı sırtüstü uzanmış bir kölenin elinde kırbacı başında sessizce bekleyen bir efendinin delirtircesine verdiği belirsiz aralar ile vücudunun rasgele, bilmediği bir yerine vurması... Bana şimdi daha baştan çıkarıcı geliyor... Bir acı yaşayacaksınız ve zamanını bilmiyorsunuz, yerini bimiyorsunuz, buna bir kişi karar veriyor ve siz bu anlık acıyı bir sesi takiben vücudunuzun bir yerinde muhtemelen birkaç saniye sonra idrak ediyorsunuz. Bir köle için çok tatmin edici olsa gerek, zevkle yapılabilir.

Bir yandan da durup durup keyfi geldiği herhangi bir anda cinsel ilişkiye alması da oldukça tahrik edici olmalı diye düşünüyorum.

Aslında Yeliz için bizim randevular da bu hali aldı bir süredir, ümitlendirip sonra da iptal edilmesinden zevk alıyor mudur diye düşünmeye başladım bir süredir :-P. Anasını satayım, denk getiremiyorum ki bir süredir...

1 Nisan 2012 Pazar

Haber: Türkiye'nin İlk BDSM Evi İstanbul'da Açıldı

BDSM partnerlerinin fiili olarak buluşabilmesi için umumi hizmet verecek ilk BDSM evi İstanbul'da açıldı. Konuya ilgi duyan bir girişimcinin bu konudaki boşluğu hissederek gerçekleştirdiği küçük girişimde üç katlı binasına ek olarak bodrum katını ve garajı da zindan görünüşlü olarak dekore eden işadamı S.S. gerçekleştirdiği yatırımın daha ilk haftasında kendisini amorti etmesini beklediğini belirtti.

İsteyenlere ek hizmetler de sunan BDSM evi, bu konuda müşterilerinin isteklerine tam saygılı olarak çalıştıklarını, bir güven kurumu olarak kesinlikle suistimallere yer verilemeyeceğini belirtti. BDSM ile ilgili her türlü aracı gerecin satış ve kiralanması hizmetini veren evde BDSM sitelerini aratmayacak kadar çeşit bulunduğu, çoğu aracın ABD'den özel olarak getirildiği belirtiliyor. Karşılıklı olarak arzu edenlere kamera ile çekim hizmetleri de sunuluyor. Henüz adreslerini gizli tutmak zorunda olduklarını ifade eden S.S. kişisel olarak ulaştıkları BDSM müşterilerine davette bulunduklarını, karşılıklı yeter sayıda kişiyi ikili olarak bir araya getirmek sureti ile çalıştıklarının belirtti. Fiyatların makul seviyelerde tutulduğu, evde kesinlikle insan kiralama gibi bir faaliyetin yapılmadığı, sadece karşılıklı gönüllülere hizmet verildiği bildirildi.

S.S. Beklediği kadar talep gerçekleşirse İzmir, Ankara, Bursa ve Adana'da da benzer ortamlar yaratmak istediklerini ifade etti.

P.S.: Bu haber 1 Nisan 2012'de bu blog'da yayınlanmıştır.