10 Aralık 2011 Cumartesi

BDSM Tetikleyicilerini Çalıştırmak İçin

Herkesin bir Turn-On noktası vardır cinsellik için. Ama BDSM için bunlar ne kadar ortaktır, bunu bir düşünmek lazım. Bende çok yakın olduğunu söyleyebilirim. BDSM'ye eğiliminiz varsa aşağıdakiler sizi tetikleyecektir;

- Bir süre cinsellikten uzak durmak, bunun sonucu olarak öncelikle cinsel olarak azmak
- Yeni, daha önce görülmemiş BDSM videoları seyretmek.
- Yeni bir partner edinmek
- Patronunuza veya müşterinize kızmak :-D

Hepsi birden varsa ne ala, değmeyin BDSM'nin keyfine...

2 Aralık 2011 Cuma

Fantezi: Çantada Köle

Bavul fantezisi benim en eski fantezilerimden biridir. Gerçekleştiremediğim bir fantezi olmakla birlikte çok da olmaz birşey değil, ama şu var ki uygulanabilmesi için kölenin biraz ufak tefek olması gerekiyor, şansım bu konuda pek yaver gitmedi açıkçası, partnerlerim ya boylu posluydu, ya da biraz enlice, kısacası her durumda 50kg'dan ağırdı ki buna Samsonite özel boyutlu bavul lazım uygulamak için.

Fantezi şöyle;

Kölemle bir mekanda buluşuyoruz, emrediyorum üzerindekileri çıkartıp, güzelce katlayıp kenara kaldırması için. Kızcağız özenle kusursuzca yapıyor ama tatmin olmamış olmam lazım, yanlış yere koyduğunu bahane edip kızıyorum. Açık olan bavulu gösteriyorum.

- Gir içine

Bavula bakıyor, içine sığacağı ölçülerde, tereddüt etmiyor ve içine giriyor.
- Katlanıp uzan diyorum, bavulu kapatacağım.

Kıvrılıyor içine. Ufak bir delik açıyorum ve bir hava hortumu sokuyorum bavulun içine, hassas tarafına şu elektrikli bızırtılardan bağlayıp tellerini de başka bir delikten çıkartıyorum, sonra kapatıyorum, kapağını dışarıdan. Biraz keyif  yapıp öylece bekliyorum oturup, TV vb. seyrediyorum. Arada çalıştırıyorum bızırtıyı, bavuldan sesler geliyor, oynuyor hafifçe sonra kapatıyorum. Öyle defalarca açıp kapatıyorum aleti.

Sonra bavulu yükleniyor arabaya götürüyorum, bagaja atıyorum. Biraz uzakta bir otele sürüyorum. Resepsiyondan ödemeyi yapıp bavulu alıp odaya çıkıyorum. İçinden çıplak kölemi çıkartıp güzelce beceriyorum. Pencereyi açıp kapatmamasını emrediyorum. Odada öylece giysisiz bırakıp restoranda yemeğe iniyorum. Güzelce yedikten sonra tekrar odaya çıkıp soyunup buz gibi odada çıplak titremekte olan kölemi yatağa yatırıp üzerine uzanıyorum. Banyoya sokup su ona temas etmeyecek şekilde fıskiyeden sonuna kadar sıcağı açıyorum. Duşakabinin içindeki buhar ile o ısınıyor, ben de tabi. İyice terleyince kurulanmasını istiyorum ve tekrar bavula girmesini...

Araba yolculuğundan sonra bir tarlanıın ortasına getiriyorum, bavulu aralayıp bulunduğu yeri gösteriyorum. Orada bırakıp arabaya dönüyorum. Bızırtının kumandası ile tarlada bavulun öylece hoplayıp zıplamasını kontrol ediyorum. Birilerinin yaklaştığını hissediyorum ve bavul tekrar bagaja, ama kumanda halen elimde, bağırta çağırta gidiyoruz öylece.

Bundan sonraki durağa kadar...