29 Kasım 2011 Salı

Dönemsel Azmanlıklar

Nedir BDSM isteğini tetikleyen şey? Cinsellik desem çok da yanlış olmaz, ama benim merak ettiğim; neden azınca vanilya seks değil de BDSM?

Ruhunda şeytanlığın yerleştiği bir kişilikte değilim, tam tersi çaresizce meraktan BDSM'ye saracak kadar bu konuda yeniyetme falan da değilim, 60'ını devirip internetin geç gelen bir tren olduğu durumu da yok. Ha deseniz ki 40 yaş sendromudur, ama sevgili izleyenler o da değil, ben 25-30'larımdan bu yana bunu uyarıcı buluyorum.

Şu soruyu sormak bana mantıklı geliyor: Ben nesini seviyorum bu BDSM'nin?
Önce kendime dürüst olarak cevapları;

Kadını bir et parçası gibi görmeyi, belki cinselliğin gelişiminde uzun süre (ergenlik civarında) ulaşılamaz olmuş olandan (klasik, cinsellik istemez görünüşündeki Türk kızından) ne kadar çektiysek sanırım o, onu bu kadar ucuza bulmak hoşuma gidiyor. Çene yormadan, empati falan göstermeden, pişmanlık da duymadan, en önemlisi bağlanma durumu olmadan o etten yararlanmak, aşağılamak hoş geliyor. Açık söylemek gerekirse bu hissi vanilya ilişkide bulmak zor.

Diğer tarafta bu işin mühendisliği, yaratıcılığı, "acaba böyle olur mu? Şöyle yapsak..." konuları eğlenceli geliyor, sanırım genel yaratıcılığımın sosyal bir uygulaması :)

Kontrol etmek, bir diğer kişinin ruhunu koşulsuz ele geçirmek hissi veriyor. Bu bana neden hoş geliyor bilmiyorum ama cinsel olarak hoş, karşımdakini oyuncağım yapmak güzel geliyor.

Bu gecelik artık bu kadar psikolojik geyik yeterli... Yarın için eyleme bakalım...